Nagrada Kikinde za životno delo Hildi Banski za rad sa najmlađima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada Kikinde za životno delo Hildi Banski za rad sa najmlađima

Uz prigodan program danas su u Kikindi zaslužnim pojedincima i ustanovama svečano uručene godišnje nagrade Grada za 2017. godinu.

Ovogodišnja dobitnica nagrade za životno delo je Hilda Banski, za celokupan doprinos razvoju predškolskog obrazovanja. Godišnje nagrade pripale su kompaniji "ZOPPAS INDUSTRIES SERB" doo Kikinda, za doprinos ekonomskom razvoju grada i Danici Terzić, za očuvanje kulturnog nasleđa iz oblasti gastronomije.

Pohvalnice su dobili Imre Nađ, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mašinski inženjer i konstruktor za afirmaciju stvaralaštva i proizvodnog rada, Zoran Konstantinov, za humanost iskazanu dugogodišnjim dobrovoljnim davanjem krvi, dobitnica je i Olivera Ivanović, za značajan doprinos vaspitno obrazovnim i vannastavnim aktivnostima, Magdolna Komarek, za očuvanje mađarske kulturne baštine i razvoj multietničnosti grada, Slavko Pavlović, za doprinos razvoju sela i iskazanu društvenu odgovornost.

Nagrađena su i preduzeća "ATLER FONTANA", za razvoj sektora malih i srednjih preduzeća, "MECAFOR INDUSTRIES" doo Kikinda, za doprinos razvoju metalskog sektora i ekonomskog razvoja grada, a pohvalnica je pripala i radio stanici ''RADIO AMI", za dvadesetogodišnji kontinuirani rad i informisanje građana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.