Nagrada Argus tursu

Izvor: Politika, 22.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada Argus tursu

Oko 3.000 zaljubljenika u putovanja i ovaj put dalo je glas Argus tursu u kategoriji za najbolju turističku agenciju za YUTA kvalitet plus u 2007. godini. Ovo je jedinstveno priznanje u našoj zemlji, jer o dobitnicima priznanja odlučuju isključivo glasovi turista.

– Dugogodišnjim uspešnim radom sa našim poslovnim partnerima uspeli smo da putnicima obezbedimo povoljnije uslove. Zbog kvalitetne saradnje sa hotelijerima, prevoznicima i avio-kompanijama, jer redovno izmirujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << obaveze, možemo da budemo povoljniji. Osluškujemo potrebe i zahteve putnika i trudimo se da im uvek ponudimo nešto novo – kaže Aleksandar Vučković iz Argus tursa.

Nagrada ih nije iznenadila, ali im je veliko priznanje budući da dolazi od onih koji redovno sa njima odlaze na putovanja, tim pre što je dobijaju drugi put zaredom.

– Kao i prethodnih godina, najveće interesovanje naših putnika je za Grčku, tako da smo skoro rasprodali „predsezonu” (do kraja juna). Za one koji vole nešto novo i zanimljivo, već tri godine nudimo Pargo, na zapadnoj obali Grčke, atraktivno mesto koje živi cele godine, pa ga toplo preporučujemo. Veliko interesovanje je ove godine i za Tunis, Egipat i Tursku, a malo manje za Bugarsku u kojoj su cene nešto više pa putnici odlaze na druge destinacije. No, tek je predsezona u kojoj su cene uvek niže, a pred nama je glavna turistička sezona i nova borba za putnike – dodaje Vučković.

Evo još jednog zanimljivog podatka u prilog tome da je priznanje otišlo u prave ruke: prethodne godine primljena je samo jedna pritužba na ovu agenciju, ali je i ona vraćena kao neosnovana.

Turisti i dalje mogu da glasaju za najbolje u srpskom turizmu i tako postanu dobitnici vrednih nagrada. Adresa je www.yuta.co.yu

Dragica Bajić

[objavljeno: 23/04/2008.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.