Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2022, 10:12

Nafta ispod 100 dolara za barel

Cijene nafte su nastavile pad danas jer je splasnulo raspoloženje investitora zbog sumornih izgleda o potražnji za gorivom i podataka koji ukazuju na pad globalne proizvodnje, i to uoči sastanka glavnih proizvođača sirove nafte ove nedjelje na kojem treba da odluče da li da povećaju isporuke.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Nafta skliznula ispod 100 dolara za barel

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2022

Cene nafte su nastavile pad danas jer je splasnulo raspoloženje investitora zbog sumornih izgleda o potražnji za gorivom i podataka koji ukazuju na pad globalne proizvodnje, i to uoči sastanka glavnih proizvođača sirove nafte ove nedelje na kojem treba da odluče da li da povećaju isporuke...Evropska...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.