Nađen predmet kojim je ubijena žena; Mediji: Muž priznao

Izvor: B92, 04.Okt.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađen predmet kojim je ubijena žena; Mediji: Muž priznao

Niš -- Policija je našla metalni predmet kojim je u okolini Niša ubijena J.Ž., a osumnjičeni za njeno ubistvo G. Ž (52) priveden je Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

To je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije povodom jučerašnjeg ubistva žene u porodičnoj kući u okolini Niša.

"Blic" javlja da je G.Ž. priznao je da je ubio suprugu.

Iako je isprva tvrdio da se ničega ne seća i da su ga nepoznate osobe udarile u glavu suočen sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dokazima koji su nađeni u kući, on je priznao ubistvo tokom poligrafskog ispitivanja, dodaje list.

G.Ž. (52) uhapšen je sinoć zbog sumnje da je usmrtio svoju suprugu J.Ž. (48) u njihovoj kući u niškom selu Medoševac, potvrdio je za agenciju Beta portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević.

G.Ž. je juče ujutro oko 8.30 časova dozvao komšije u pomoć i ispričao da ga je oko tri časa iza ponoći, kada se vratio sa autobuske stanice gde je otpratio sina, neko udario u potiljak i onesvestio.

U sobi u kući nađeno je beživotno telo njegove supruge Jasmine, nakon čega je tužilac u pratnji policije obavio uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, žena je pronađena mrtva u krevetu sa većim brojem povreda nanetih metalnom šipkom.

Suprug ubijene je tvrdio da je i on povređen, te da ga je s leđa napala nepoznata osoba. Međutim, pregledom u niškom Kliničkom centru ustanovljeno je da je zadobio samo lakše povrede.

Iako je utvrđeno da je u kući bilo premetačine, sumnja se da je razbojništvo samo fingirano.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.