Izvor: Piplmetar.rs, 13.Jul.2023, 16:30

Nadica Ademov pokazala trudnički stomačić: Pevačica uživa pored bazena, u prvom planu je ovaj detalj

Sada pevačica uživa u trudničkim danima, batalila je nastupe, a s obzirom na njeno stanje, ove godine najverovatnije neće ni putovati na letovanje

Foto: ATA Images/ Amir Hamzagić


Nadica Ademov nedavno je obavestila svoje fanove da je u drugom stanju ik da čeka devojčicu. 
Sada pevačica uživa u trudničkim danima, batalila je nastupe, a s obzirom na njeno stanje, ove godine najverovatnije neće ni putovati na letovanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Ona je odlučila da se potpuno opusti i uživa u blagoslovenom stanju, a vrućinu koja je zahvatila Srbiju, gasi na jednom bazenu.
Nadica je na Instagramu objavila fotografije dok uživa na ležaljci, a u prvom planu je trudnički stomačić.
Pevačica je sve vreme bila nasmejana, pa je sigurno da joj drugo stanje prija.
Inače, Nadica je nedavno rekla kako se povlači iz javnosti.
Mislim da će ovo biti poslednja emisija kod Vesne i neću više snimati. Imam još dva nastupa, i to će biti sve od mene za ovu godinu. Onda idem na jedan odmor – rekla je Nadica za „GrandOnline“.
Ona i njen partner, biznismen iz Nemačke su nedavno napravili feštu povodom otkrivanja pola bebe, a tom prilikom su saznali da čekaju devojčicu.
Nakon saznanja, budući roditelji su skakali od sreće, a njihovi prijatelji su vrištali u glas.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.