Nadežda obradovala šestoro mališana

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadežda obradovala šestoro mališana

Našu plemenitu čitateljku Nadeždu Radović iz Vizbadena, duboko je ganula teška sudbina mlade udovice Sanje Bartok iz Gudurice nadomak Vršca, koja ima čak šestoro dece o kojima brine, a pritom nije zaposlena.

Dokazala je to šaljući joj pomoć u vidu poklon-paketa, ali i novčane pomoći. Izuzetka nema ni ovog puta, jer je nedavno posredstvom Redakcije u Bad Filbelu za ovu ženu borca i njene mališane: osmogodišnju Anu, sedmogodišnju Milenu, šestogodišnjeg Đorđa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << petogodišnjeg Branislava, dvogodišnjeg Davida i jednogodišnjeg Vuka, pripremila bogat poklon-paket uz novčani dar od 100 evra.

- Paket nas je mnogo obradovao, čak i više od prethodnog. Sve je tako prelepo... Mene je obradovalo pismo, ne samo prilog koji je poslala koji nam, takođe, mnogo znači. Svaka para ide na decu i njihove potrebe. Oni su najpreči. Želim od srca da se zahvalim gospođi Nadeždi za ovaj predivan poklon meni i mojoj deci. Neka joj Bog da zdravlja i da je čuva na svakom njenom koraku - poručila je mlada Sanja, koja je rano ostala bez supruga, koga je teška bolest odnela u 27. godini.

Tom prilikom, podelila je sa na nama i da su joj u pomoć pritekli i donatori iz Kanade, koji su je nedavno posetili i pomogli da podigne ogradu u dvorištu.

- Prethodno su nam se javili iz Kanade, gde su i čuli za našu sudbinu, pa su poželeli da nam pomognu. Ubrzo nam je jedan bračni par, koji želi da ostane anoniman, došao u posetu sa ćerkom i sinom. Kupili su materijal i platili majstore, što je za svaku pohvalu i divljenje. Nažalost, ima još toga što bi trebalo uraditi u dvorištu kako bi bilo bezbedno za dečju igru - iskreno će Sanja, svesna da sama i sa skromnim primanjima to neće moći da uradi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.