Nada Šargin priznala za Blic: Trudna sam, čekam devojčicu

Izvor: Blic, 04.Nov.2012, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Šargin priznala za "Blic": Trudna sam, čekam devojčicu

Glumica Nada Šargin (35) na proleće će postati majka. Talentovana Zrenjaninka je već na trudničkom bolovanju jer želi da bez stresa i tenzije dočeka dolazak svoje prve naslednice.

Poznata glumica je u četvrtom mesecu trudnoće, a termin porođaja joj je zakazan za april. Kako “Blic” saznaje, Nadu i njenog izabranika, koji ne želi da se o njemu govori javno, spojila su ista interesovanja i ljubav prema umetnosti.

Budući otac je višestruko talentovani umetnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji se, između ostalog, bavi grafičkim dizajnom i kratkim filmom. Nada, kako smo saznali, kao glavna podrška već nekoliko dana sa njim boravi u Amsterdamu zbog izložbe na kojoj se predstavlja.

- Tačno je da sam u drugom stanju i da čekam devojčicu. Trenutno smo u Amsterdamu zbog grupne izložbe “Laserski samit jeftine grafike”, koju je idejno osmislio studio “Metaklinika” iz Beograda - rekla je glumica.

Ona kaže da joj trudnoća dozvoljava da nesmetano putuje sa partnerom sa kojim planira i venčanje.

- Dobro se osećam, pa mogu da putujem. Inače, nismo venčani, nigde ne žurimo, ali želimo to da uradimo - zaključila je Nada.

Do odlaska na trudničko bolovanje Nada je u Narodnom pozorištu u Beogradu imala pet predstava na repertoaru: “Figarova ženidba i razvod”, “Ribarske svađe”, “Ženidba”, “Seksualne neuroze naših reditelja” i “Život je san”.

Povezane vesti: Jovana Balašević sa ćerkicom pred matičara Tomaševićeva i Bosiljčić: Jedva čekamo prinovu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.