Nacrtao penis dug 18 metara na krovu roditeljske vile

Izvor: Blic, 24.Mar.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nacrtao penis dug 18 metara na krovu roditeljske vile

Jedan osamnaestogodišnjak je u tajnosti naslikao penis dug 18 metara na krovu vile svojih roditelja u Berkširu u Engleskoj, prenosi BBC.



Tinejdžer Rori Mekines je došao na ovu ideju nakon što je odgledao emisiju o programu Google Earth.

"Crtež" je stajao na ravnom krovu kuće godinu dana pre nego što su za njega konačno saznali mladićevi roditelji. Roditelji su izjavili lokalnim medijima da će njihov sin morati da ukloni crtež kako zna i ume čim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se vrati sa puta.

Endi i Kler Mekinis su za ovo delo saznali tako što je jedan pilot helikoptera preletao preko Berkšira i pozvao tabloid "San", čiji su novinari kasnije kontaktirali Rorijeve roditelje. Endi Mekines je zatim telefonirao svom sinu, koji je trenutno u Brazilu, a Rori mu je uz osmeh rekao: "Oh, znači konačno ste ga otkrili."

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.