Nacistički pozdrav huligana: Ponosan na sramotan pozdrav na ulazu u parlament FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 10.Jul.2020, 23:39

Nacistički pozdrav huligana: Ponosan na sramotan pozdrav na ulazu u parlament FOTO/VIDEO

Među nekoliko huligana sa fantomkama koji polomili su nadzorne kamere ispred Skupštine, snimljen je i mladić kako podiže ruku u nacistički pozdrav.

Snimak mladića u beloj majici i sa crnom maskom na licu već kruži društvenim mrežama i naišao je na osudu korisnika Tvitera.

On je više puta ponosno podigao ruku u nacistički pozdrav "Zig hajl", koje poznat kao "Hitlerov pozdrav". Pretpostavlja se da je jedan od članova desničarskih pokreta, koji izazivaju nerede večeras ispred Skupštine Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SKANDAL ISPRED SKUPŠTINE: Član desničarskog pokreta ponosno simulirao NACISTIČKI POZDRAV (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020

Nekoliko huligana sa fantomkama polomili su nadzorne kamere ispred Skupštine, a među njima je viđen jedan mladić kako podiže ruku u nacistički pozdrav...Četvrto veče protesta protiče uz sukobe demonstranata sa policijom. Grupa huligana bacala je baklje i kamenice na pripadnike Ministarstva unutrašnjih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.