Nacionalni specijalitet Hrvatske, dalmatinska pršuta, proizvodi se i u Srbiji, na Zlatiboru

Izvor: Beta Video, 26.Sep.2022, 12:06

Nacionalni specijalitet Hrvatske, dalmatinska pršuta, proizvodi se i u Srbiji, na Zlatiboru

BEOGRAD - Mirko Berić je jedan od vlasnika firme ``Aćim`` koja se na Zlatiboru bavi proizvodnjom dalmatinskog pršuta, nacionalnog specijaliteta Hrvatske. Na Zlatibor, u Srbiju došao je 1991. godine iz Dalmacije, a prvih 960 komada pršute proizveo je 1996. godine. Prilog Kineske medijske grupe (CMG)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Nacionalni specijalitet Hrvatske, dalmatinska pršuta, proizvodi se i u Srbiji, na Zlatiboru ...

Izvor: Beta, 26.Sep.2022

Mirko Berić je jedan od vlasnika firme "Aćim" koja se na Zlatiboru bavi proizvodnjom dalmatinskog pršuta, nacionalnog specijaliteta Hrvatske. Na Zlatibor, u Srbiju došao je 1991. godine iz Dalmacije, a prvih 960 komada pršute proizveo je 1996. godine.Za proizvodnju pršuta na Zlatiboru opredelio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.