Načelnik opštine pretukao čoveka, pobegao, pa se predao policiji

Izvor: B92, 20.Apr.2021, 12:49

Načelnik opštine pretukao čoveka, pobegao, pa se predao policiji

Načelnik opštine Han Pijesak Slobodan Đurić predao se policiji, nakon što je u Vlasenici pretukao Merseda Trbića iz Sarajeva, a potom pobegao.

"Sinoć se oko 22 časa u Policijsku stanicu Vlasenica prijavio osumnjičeni Đurić uz pratnju advokata. Nakon toga je uhapšen i biće obavljena kriminalistička obrada", izjavio je portparol Policijske uprave Miljan Bobar.

Đurić je osumnjičen za krivična dela "nanošenje teških telesnih povreda" i "izlaganje opasnosti". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Još nisu poznati motivi napada.

Đurić je automobilom beogradskih registarskih tablica na putu u Vlasenici juče presreo Trbića, koji se vozio u "renou", potom ga izvukao iz vozila i naneo mu teške povrede.

Trbić je zbog ozbiljnih povreda prebačen u Univerzitetsko-klinički centar Tuzla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.