Izvor: RTS, 07.Feb.2021, 23:38

Načelnik Uprave kriminalističke policije: Vučiću pretio atentat

Preko 850 specijalaca bilo je raspoređeno na otkrivanju spomenika Stefanu Nemanji kako bi se obezbednio predsednik, jer su obaveštajni podaci ukazivali da će se pokušati izvršiti atentat, izjavio je načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić.
Načelnik UKP-a Bogdan Pušić je u emisiji "Hit tvit" na televiziji Pink potvrdio da su bile pojačane mere bezbednosti kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrivao spomenik Stefanu Nemanji.
Rekao je da smena načelnika Policijske uprave Novi Sad Milorada Šušnjića nema direktne veze sa hapšenjem Belivukove grupe.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šef UKP-a: Traže se Belivukove veze u vlasti

Izvor: N1 televizija, 08.Feb.2021, 00:10

Šef Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić izjavio je da se sumnja da je kriminalna grupa Veljka Belivuka bila povezana sa pojedincima iz vlasti i naglasio da se vrše provere o njihovim vezama sa ljudima u vlasti.

Nastavak na N1 televizija...

Radonjić: Stvara se novi centar Beograda koji više liči na zabavni park

Izvor: N1 televizija, 08.Feb.2021

Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Ognjen Radonjić izjavio je da spomenik Stefanu Nemanji megalomanski, faraonskog tipa i da mu je sasvim blisko pameti da ga je vlast, to jest predsednik Srbije Aleksandar Vučić zapravo podigao samom sebi.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.