Nabujala reka odnela bebu i dečaka (3)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2014, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nabujala reka odnela bebu i dečaka (3)

Načelnik uprave za vanredne situacije u Nišu Žarko Damjanović rekao je da je u toku potraga za bebom od 10 meseci i trogodišnjim detetom za koje se pretpostavlja da su upali u reku Turiju u blizini sela Brankovac kod Aleksinca.

Damjanović je za agenciju Beta rekao da su ekipe za spasavanje odmah upućene na teren i da još nije utvrđeno da li su se deca utopila. "Na terenu je osam članova tima i četiri vozila, tim za spašavanje na vodi i vatrogasci spasioci iz Aleksinca", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rekao je Damjanović.

On je rekao da su se navodno deca igrala pored reke kad su poslednji put viđena. Kako "Blic" saznaje prema nezvaničnim informacijama, majka je sa decom šetala pored reke kada je trogodišnji dečak upao u vodu. Ona je pokušala da ga spase, ali je i sama upala sa bebom u rukama.

Vanredna situacija u Aleksincu je proglašena zbog poplava pre dva dana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksinac: Utopili se beba i dete

Izvor: B92, 23.Apr.2014

Aleksinac -- U aleksinačkom selu Bankovac u Turijskoj reci danas se utopilo dvoje male dece, a policija i vatrogasci traže tela, kaže portparolka Policijske uprave u Nišu...Kako saznaje B92, prijavljeno je da je majka (27) šetala sa decom pored reke, u koju je trogodišnja devojčica M.M. upala,...

Nastavak na B92...

OČAJ: Majka pokušala da spasi trogodišnje dete, bujica joj otela i bebu!

Izvor: Press, 23.Apr.2014

Prema njenim rečima, meštani su prijavili nestanak trogodišnje devojčice i mališana rođenog 2013.godine, koji su zajedno sa majkom upali u reku, čiji je sadašnji nivo nakon kiše 70 centimetara...Beba je bila u rukama majke, a trogodišnaj devojčica je bacala kamenčiće u reku, okliznula se...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.