Na teretnim terminalima na prelazu Batrovci čeka se više od pola dana

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2017, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na teretnim terminalima na prelazu Batrovci čeka se više od pola dana

Na teretnim terminalima na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, odnosno na ulazu u Hrvatsku, čeka se oko 13 sati, saopštio je jutros AMSS.

Kako se navodi, kolone teretnih vozila duge su više kilometara.

Na graničnom prelazu Šid ista kategorija vozila na izlazu iz zemlje čeka u proseku između dva i tri sata.

Na prelazu Kelebija sa Mađarskom se na teretnim teminalima na izlazu iz naše zemlje, odnsono na ulazu u Mađarsku, čeka u proseku oko četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sata.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS NA BATROVCIMA: Kamioni čekaju i po 13 sati, kilometarske kolone!

Izvor: Kurir, 19.Jan.2017

...Kako se navodi, kolone teretnih vozila duge su više kilometara..Na graničnom prelazu "Šid" ista kategorija vozila na izlazu iz zemlje čeka u proseku između dva i tri sata..Na prelazu Kelebija sa Mađarskom se na teretnim teminalima na izlazu iz naše zemlje, odnsono na ulazu u Mađarsku, čeka...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.