Na sva zvona se hvalila skupim garderoberom, a onda je lopov otkrio istinu

Izvor: 24sata, 20.Avg.2014, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sva zvona se hvalila skupim garderoberom, a onda je lopov otkrio istinu

Tereza Remer, američka milionerka,hvalila se svojim skupocenim garderoberom. Njene izjave da ima odeću vrednu milione dolara pale su u vodu kada je u njen orman upao nepozvani gost, lopov koji je i sam doživeo neprijatno iznenađenje.

Milionerka je prijavila krađu, a neiskrenost je nije ni tada napustila. Tereza se požalila da je lopov odneo njene Birkin torbe i nakit u vrednosti od milion dolara.

Lopov je bio "velikodušan" pa je Terezi ponudi svoje ćutanje o "lažnim >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << bogatom garderobu" ukoliko ga za to pošteno nagradi.

Pošto ponuda nije urodila plodom, kradljivac je istinu izneo novinama "Houston Press" , sa dokazima, lažnim komadima.

Tereza koja se ranije hvalila da u garderoberu poseduje pravo modno carstvo sada tvrdi da nikada nije rekla da ima skupocen orman.

Policija još nije uhvatila lopova, istraga je u toku, ali su već sada mnoge stvari kristalno jasne.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Nikada neće pogoditi gde se oblači ova milionerka! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2014

Lopov je tražio od bogatašice pola miliona dolara, kako bi sakrio tajnu da ona zapravo ne poseduje toliko skupocene odevne predmete, za koje je tvrdila da vrede dva miliona ..Američka bogatašica, Tereza Roumer, javno se hvalila svojom skupocenom garderobom, tašnama, nakitom i obućom, sve dok se...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.