Na stazama do 25 cm snega

Izvor: Studio B, 26.Dec.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na stazama do 25 cm snega

Dobri uslovi za skijanje, visina snega od 20 do 25 centimetara na stazama, optimalna temperatura i decembarsko sunce, razlozi su koji su privukli oko 2.000 skijaša, bordera i ljubitelja zimskih sportova na Kopaonik.

Skijašima i borderima trenutno su na raspolaganju šest žičara i sedam staza, među kojima su žičare Karaman greben, Pančićev vrh, Krst, Mali Karaman, Malo jezero i Mašinac.

Na stazama koje prate ove instalacije ima oko 25 centimetara utabanog snega, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dok sistem za veštačko osvežavanje radi non stop kada to dozvoljavaju vremenski uslovi i ulažu se veliki napori kako bi ostale staze bile osposobljene za rad u narednim danima.

Za sve ljubitelje noćnog skijanja staza Malo jezero radi svakog dana od 19 do 22 sata. Za početnike i najmlađe radi ski vrtić.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.