Na snimanju mi je nedostajao sin

Izvor: Blic, 31.Avg.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na snimanju mi je nedostajao sin

Bojana Stefanović

Romantična ljubavna komedija „Ono kao ljubav”, u režiji Gorčina Stojanovića, počinje da se prikazuje 6. septembra na RTS. Ova serija koja nije klasični sitkom prati živote tri ljubavna para, od kojih jedan čine Nikola Kojo i šarmantna glumica Bojana Stefanović.



Bojana glumi 25-godišnju manekenku Nađu.

- Ovo je prava romantična komedija, tekst je pisala Sanja Ilić i jedan od glavnih razloga zbog kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam se odlučila da prihvatim ulogu jeste taj što je tekst jako duhovit i dobar. Okosnicu priče čine tri para od kojih je jedan u braku, drugi u dugogodišnjoj vezi koja bi trebalo da bude krunisana brakom (Nikola i ja), a treći je na početku veze. Ono što povezuje ova tri para je mesto stanovanja i jedan lokalni kafić koji drži Srđan (Nikola Kojo). On je nekada bio jako popularan glumac, a sada mu slava jenjava i bavi se ugostiteljstvom - priča za „Blic” Bojana Stefanović, pored koje glavne uloge tumače i Srđan Miletić, Nataša Marković, Ljubomir Bandović, Sergej Trifunović i Sonja Kolačarić.

Bojana kaže da je spoj ove ekipe i više nego savršen, te da su se tokom snimanja neizmerno zabavljali.

- Rad sa Nikolom Kojom i celom ekipom je bio božanstven. Tekst je takav da dopušta improvizaciju i ponekada se dešavalo da od smeha nismo mogli da snimimo scenu - priča Bojana, kojoj je tokom snimanja najviše nedostajao sin Matija.

- Teško sam uklopila majčinske obaveze jer je moj sin imao osam meseci kada smo počeli sa projektom. Produkcija mi je maksimalno izašla u susret, a na snimanju je bilo još novopečenih roditelja, Srđan Miletić i Nikola Kojo, pa smo imali zajedničke teme, često smo razmenjivali fotografije. Uz njih mi je bilo lakše - kaže Bojana.

U seriji „Ono kao ljubav” u sporednim ulogama pojavljuju se i Vesna Trivalić, Branka Petrić, Dragan Nikolić, Danica Maksimović, Svetlana Bojković, Feđa Stojanović, Branko Cvejić, Branislav Trifunović, Đuza Stojiljković, Dragan Jovanović, Gordan Kičić, a zanimljivo je da će u svakoj epizodi gostovati po jedna poznata ličnost iz raznih profesija, poput sportista, voditelja, muzičara i glumaca, koji će zapravo glumiti sebe. Među njima su naš teniser Janko Tipsarević, muzičari Kemal Monteno, Masimo Savić, Đule „Van Gog”, Srđan Gojković Gile, grupa „Bjuti kvins”"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.