Na škakljivo pitanje novinara, Vučić dao BRITAK odgovor! Aplauz u sali

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na škakljivo pitanje novinara, Vučić dao BRITAK odgovor! Aplauz u sali

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je zaštitna ograda ispred zgrade Predsedništva probijena, ali kako je rekao, "fašisti Obradović i tajkun Đilas nisu naročito hrabri da bi smeli da idu negde dalje a da to nisu uplašene dame u desku RTS".

Na samom kraju svog izlaganja, predsednik Aleksandar Vučić je rekao da je on nema nikakav problem sa protestima, ali ima sa vešalima, testerama i lomljenjem zgrada.

Predsednik je rekao da ovakva slika samo kvari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoć da dobijemo investicije za naš narod, za fabrike, gde će naš narod moći da radi. Ali njima to nije bitno, jer su sve fabrike bile njihove, koje su pokrali i zatvorili.

-Meni je to žao, al mislim da ljudi u Srbiji dobro znaju šta se dešava, i da nikad nećemo dozvoliti da nasilna manjina upravlja Srbijom. Dozvolićemo sve vrste protesta, Srbija je demokratska zemlja, a svi koji propagiraju nasilje, za nasilje će i krivično da odgovaraju, rekao je predsednik na kraju svog izlaganja.

Potim je usledilo pitanje kako je moguće da zapadni mediji nisu osudili sinošnji događaj?

-Ja smao želim da se sinoć zahvalim policiji i Nebojiši Stefanoviću na odličnom poslu, a što se tiče zapadnih medija, mene samo intertesuje mišljenje mog naroda, a zapani mediji nek rade svoj posao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.