Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jul.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na severu sutra pretežno sunčano, u ostalim krajevima oblačno

Na severu Srbije sutra će biti pretežno sunčano uz slab razvoj oblačnosti u popodnevnim satima, dok će u ostalim krajevima biti promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren.

Jutarnja temperatura će biti od 15 do 20 stepeni, a najviša dnevna od 28 do 31 stepena Celzijusa.

U Beogradu će biti pretežno sunčano uz dnevnu oblačnost i slab >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i umeren zapadni i severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura će biti oko 20, najviša dnevna oko 30 stepeni.

Do petka će u Srbiji biti pretežno sunčano i toplo, u sredu i četvrtak uz lokalni razvoj oblačnosti, ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. U petak će biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Od subote malo svežije i uglavnom suvo.

Biometeorološka prognoza za utorak, 30. jul 2019:

Osobama sa srčanim i disajnim tegobama se savetuje opreznost. Bolovi u mišićima, pospanost i glavobolјa su mogući kod meteoropata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Na severu sutra pretežno sunčano, u ostalim krajevima oblačno

Izvor: Danas, 29.Jul.2019

Na severu Srbije sutra će biti pretežno sunčano uz slab razvoj oblačnosti u popodnevnim satima, dok će u ostalim krajevima biti promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Članak Na severu sutra pretežno...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.