Na putničkim prelazima nema zadržavanja, na teretnim terminalima zadržavanje do četiri sata

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Nov.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na putničkim prelazima nema zadržavanja, na teretnim terminalima zadržavanje do četiri sata

Zadržavanje teretnih vozila na terminalima graničnih prelaza Srbije je između jednog i četiri sata, dok na putničnim terminalima nema zadržavanja, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na graničnom prelazu Bačka Palanka sa Hrvatskom teretnjaci se na izlazu zadržavaju tri sata, dok se na prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje čeka četiri sata.

Teretna vozila na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom na izlazu se zadržavaju sat vremena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
AMSS je dodao da dolazi do višesatnih zadržavanja na ulazu i izlazu iz Mađarske i Hrvatske zbog formiranja kolona vozila.

Kako Savez dodaje, MUP i AMSS su postavili nove veb kamere na najfrekventnijim graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom, Bugarskom i Severnom Makedonijom.

Kamere je moguće pogledati na sajtu AMSS-a.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.