Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2018, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na području Tuzle 19 saobraćajnih nezgoda u posljednja 24 sata

TUZLA - Na području Tuzlanskog kantona u posljednja 24 časa dogodilo se 19 saobraćajnih nezgoda u kojima je povrijeđeno 13 lica, od kojih troje teže, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova ovog kantona.

U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Tuzla-Sarajevo u mjestu Krševi, opština Kladanj, teško su povrijeđeni vozač automobila "lada niva" čiji su inicijali A.S. (54) iz Visokog i suvozač S.S. (52) iz Mostara.

Oni su prevezeni na Univerzitetski >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << klinički centar Tuzla radi ukazivanja medicinske pomoći.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovao je i automobil "mercedes" kojim je upravljao M.M. (34) iz Mostara.

Za vrijeme uviđaja saobraćaj je sinoć na ovoj dionici puta bio obustavljen za sva vozila.

U sudaru automobila "pežo" kojim je upravljala dvadesetogodišnja D.P. iz Sapne i "polo" za čijim je upravljačem bio M.M. (49) iz Dubnice kod Kalesija, teško je povrijeđen vozač "pola", dok su žena za volanom "pežoa" i njena saputnica H.P. (54) lakše povrijeđene.

Uviđajem je utvrđeno da je do saobraćajne nezgode došlo kada je "pežo" prešao na suprotnu saobraćajnu traku, sudarivši se direktno sa "polom".

Vozač automobila "polo" zadržan je na liječenju na UKC Tuzla.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.