Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na području Bijeljine pronađeno 45 ilegalnih migranta

BIJELJINA - Na području Policijske uprave Bijeljina juče i danas do 11 časova pronađeno je 45 ilegalnih migranta, mlađe starosne dobi, koji su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz susjednih zemalja.

Naime, na području Grada Bijeljine u više odvojenih grupa, juče je pronađeno 33 ilegalna migranata među kojim je bila jedna žena i dvoje maloljetne djece, a danas do 1 časova pronađena je grupa od 12 ilegalnih migranta.

Lica su predata službenicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Granične policije BiH na dalje postupanje, saopšteno je iz PU Bijeljina.

Policijska uprava Bijeljina apeluje na građane da ukoliko primjete ilegalne migrante, prijave nadležnoj Policijskoj stanici.

Pripadnici Policijske stanice Jezero pronašli su na području ove opštine dva ilegalna migranta, koji su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz susjednih zemalja.

"Migranti su pronađeni juče oko 18.30 časova, u ulici Novo naselje. Provjerama je utvrđeno da se radi o državljanima Pakistana", saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Lica su predata Službi za poslove sa strancima BiH, odnosno Terenskom centru Banjaluka na dalje postupanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena dva ilegalna migranta na području Mrkonjić Grada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2018

Pripadnici Policijske stanice Jezero pronašli su na području ove opštine dva ilegalna migranta, koji su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz susednih zemalja, prenela je RTRS..."Migranti su pronađeni juče oko 18.30 časova, u ulici Novo naselje. Proverama je utvrđeno da se radi o državljanima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.