Na ošštećenim putevima u Bajinoj Baššti kradu saobraćajne znake

Izvor: Blic, 30.Maj.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ošštećenim putevima u Bajinoj Baššti kradu saobraćajne znake

UŽICE - Putevi Užice koji saniraju puteve u opštini Bajina Bašta oštećene klizištima upozorili su da je saobraćaj na tim deonicama dodatno nebezbedan jer meštani u toku noći kradu saobraćjne znake.

Ti znači upozoravaju vozače na radove koji se izvode, izjavio je za Tanjug tehnički direktor Puteva Užice Leko Korićanac.

“Mi smo obezbedili svako mesto saobraćajnom signalizacijom, ali krađe su učestale poslednjih dana, što ugrožava bezbednost. Na mostovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje saniramo od Kostojevića prema Vardi postoje ograničenja nosivosti, pa se može desiti da kamion, usled nedostatka signalizacije, propadne u reku", upozorava Korićanac.

Korićanac ističe da je slučaj prijavljen policiji, ali da pored ugrožene bezbednosti saobraćaja, ovo preduzeće ima i veliku štetu, usled postavljanja novih znakova, zbog nesavesnog postupanja meštana.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.