Na mestu gde mi je poginuo sin nastradala je i ženina porodica Ispovest Nenada koji je na UKLETOM PUTU ostao bez deteta

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Na mestu gde mi je poginuo sin nastradala je i ženina porodica" Ispovest Nenada koji je na UKLETOM PUTU ostao bez deteta

Surova igra sudbine

Vozio sam kola iz Negotina ka Zaječaru. Beba je bila na zadnjem sedištu propisno smeštena u stolici za decu i vezana. Video sam u retrovizoru dva automobila kako se probližavaju velikom brzinom. Jedan me je pretekao, a drugi je otpozadi udario u mene nakon čega sam naletao na kola ispred sebe.

Ovako saobraćajnu nesreću u kojoj mu je poginuo sinčić prepričava Nenad Stanojević (33).

Udes se dogodio u subotu kad su se prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nezvaničnim informacijama Negotinci M. M. (35) i Đ. D. (25) vozeći "sitroen C4" i "pežo 307" trkali na magistralnom putu Negotin - Zaječar.

Nenad i supruga Ivana su bili samo ugruvani i u šoku. Sinčić na zadnjem sedištu bio je teško povređen.

- Istrčao sam iz slupanog automobila i zavapio: "Šta učiniste, ljudi?" Zatim sam otvorio zadnja vrata vozila i video da beba ne daje znake života. Tek tada sam shvatio da se nalazim na gotovo istom mestu, na mostu kod sela Salaš, gde su 2018, za srpsku Novu godinu, u saobraćajnoj nesreći poginuli najbliži moje supruge Ivane, otac Zoran, majka Dragica i brat Igor - priča Nenad.

Nesrećni čovek kroz suze pripoveda da su Ivanu i bebu prebacili u bolnicu. Nedugo po prijemu u Zdravstveni centar u Zaječaru rečeno im je da je sin podlegao povredama. O tome kako se oseća supruga Ivana kaže da ne zna kako će to što se desilo da prežali.

Seća se i kako je sudbina bila surova prema njemu i Ivani kada su 2018. nastradali Ivanini najbliži.

- Trebalo je da sa nama dočekaju praznik i da se dogovorimo oko venčanja. Umesto toga posle srpske Nove godine imali smo tri sahrane - priča Nenad.

Porodica Angelov je tada automobilom pošla po ćerku i budućeg zeta u negotinsko selo Vidrovac da ih doveze u Grljan kod kod Zaječara. Poginuli su na putu u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na mostu kod zaječarskog sela Salaš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.