Na kontraprotest u Novom Sadu došlo osmoro ljudi

Izvor: N1 televizija, 08.Apr.2017, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na kontraprotest u Novom Sadu došlo osmoro ljudi

Na skupu koji je najavljen kao "Protest protiv protesta" na Trgu slobode u Novom Sadu danas se okupilo osam ljudi.

Neki od njih bili su u alkoholisanom stanju, a nosili su transparente "Neću sendvic, hoću Kosmet" i "Već imamo ološ, ne treba nam Soroš", kao i uvredljive poruke usmerene ka Dinku Gruhonjiću.

Lider GG Pokret Tomislav Lovreković kaže da su imali informacije da može doći do sukoba ukoliko se budu okupili u većem broju.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Na kontramitingu u Novom Sadu dvadesetak građana

Izvor: Mondo, 08.Apr.2017

Na kontramitingu u Novom Sadu, koji je organizovala Grupa građana "Protest protiv protesta" kao odgovor na mitinge građana nezadovoljnih stanjem u državi, odnosno, protiv onih koji vode te proteste, okupilo se oko dvadesetak ljudi...Ovaj skup je na društvenim mrežama najavljen je kao "Protest protiv...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.