Na jugu Crne Gore cveta maloletnicka prostitucija Tinejdzerke se prodaju Albancima za 10 evra

Izvor: medio.rs, 06.Maj.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na jugu Crne Gore cveta maloletnicka prostitucija Tinejdzerke se prodaju Albancima za 10 evra

Jedna od prostitutki za crnogorske medije opisala je jednu situaciju iz "balkanskog centra prostitucije"

Maloletnička prostitucija veliki je problem u svetu, ali i na našim prostorima. Kako piše Dnevni avaz, na jugu Crne Gore cveta maloletnička prostitucija i to širokih razmera.

U blizini mesta Vranj, mlade devojke prodaju svoje telo za cenu od po 10 eura, a mušterije im uglavnom dolaze iz Albanije i sa Kosova i Metohije.

Jedna od prostitutki >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << za crnogorske medije opisala je jednu situaciju iz “balkanskog centra prostitucije” u Vranju.

– Jednog jutra kada smo popili malo više u kafani smo ostali ja, gazdarica, njen suprug i jedan klijent Albanac. Trebalo je da ja odradim posao, ali gost je htio da povali gazdaricu – priča Barbara.

– Dogovarali smo se koga će na kraju da “vodi”, mene ili nju kada je raspravu prekinuo gazdaričin suprug, rečima: “Daj 250 eura i imaš 15 minuta na raspolaganju”- rekao je mušteriji.

– Ovaj je odmah pristao i on i gazdarica su otišli u sobu. Gazda i ja smo izašli napolje i zapalili cigaretu. Činilo mi se da je nervozan. Ćutao je i šetao.

– Nakon petnaest minuta Albanac i njegova žena sišli su u dvorište, on je stavio novac u džep i sa ženom otišao kući. Kao da je sve normalno i kao da do pre par minuta nije bila sa drugim – opisuje Barbara jednu od scena kojoj je prisustvovala.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.