Na ispraćaj orlova za 200 dinara

Izvor: Mondo, 21.Avg.2014, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ispraćaj "orlova" za 200 dinara

Košarkaška reprezentacija Srbije pred odlazak na FIBA Svetski kup igra protiv Novog Zelanda u hali Pionir (nedelja, 15.30).

Foto: MN Press

Biće to drugi meč izabranika Aleksandra Đorđevića protiv popularnih "kivija", posle onog koji je u četvrtak uveče na programu u Vršcu.

Utakmica u Pioniru zakazana je za 15.30 časova, kako bi se ekipa adaptirala na termin odigravanja prvog meča na šampionatu sveta, protiv Egipta 30. avgusta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Ulaznice za poslednju proveru pred put za Granadu biće u prodaji od petka u 10 časova i to na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na blagajni Pionira, po ceni od 200 dinara za tribine, odnosno 300 za parter i 400 za sedište u loži.

"Orlovi" su u dosadašnjem toku priprema odigrali osam utakmica, ostvarivši šest pobeda i dva poraza.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.