Na graničnim prelazima u Srbiji zadržavanja od 30 minuta do tri sata

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jul.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na graničnim prelazima u Srbiji zadržavanja od 30 minuta do tri sata

Na graničnim prelazima u Srbiji zadržavanja za putnička i teretna vozila su od 30 minuta do tri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Autobusi na graničnom prelazu Horgoš prilikom ulaska u zemlju čekaju do sat vremena, dok ostala putnička vozila čekaju do 30 minuta u oba smera.

Na Gradini se prilikom izlaska iz zemlje čeka do tri sata.

Putnička vozila koja izlaze iz Srbije na prelazu Preševo zadržavaju se do 40 minuta, dok je zadržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << prilikom ulaska u Srbiju na tom prelazu do 30 minuta.

Zadržavanja za teretna vozila koja ulaze u Srbiju na Preševu su do 30 minuta.

Na graničnom prelazu Špiljani putnička vozila koja izlaze iz Srbije čekaju do 30 minuta.

Putnička vozila koja ulaze u zemlju na graničnog prelaza Gostun zadržavaju se do 30 minuta, dok je čekanje na Sremskoj Rači za vozila koja ulaze u Srbiju do sat vremena.

Teretna motorna vozila na Batrovcima čekaju dva sata da izađu iz Srbije, dok ista vozila na Preševu za ulazak u zemlju čekaju sat i po vremena,

Od 22.do 29. julа granični prelazi sа Mаđаrskom - Bаčki Vinogrаdi, Bаjmok i Horgoš-2 biće otvoreni od 7 do 22 časa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.