Na graničnim prelazima nema većih zadržavanja

Izvor: 24sata, 07.Avg.2014, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na graničnim prelazima nema većih zadržavanja

Na graničnim prelazima, na ulazu i izlazu iz Srbije, trenutno nema većih zadržavanja, saopštio je danas MUP.

- Na graničnim prelazima, na ulazu i izlazu iz zemlje, trenutno nema većih zadržavanja - navedeno je u saopštenju Biroa za saradnju s medijima MUP-a.

Kako je prethodno jutros saopštio Auto moto savez Srbije, pozivajući se na najnovije informacije iz Uprave granične policije, trenutno nema zadržavanja za putnička vozila dužeg od 30 minuta.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Na graničnim prelazima trenutno nema većih zadržavanja

Izvor: Blic, 07.Avg.2014

Na graničnim prelazima, na ulazu i izlazu iz Srbije, trenutno nema većih zadržavanja, saopštio je danas MUP...- Na graničnim prelazima, na ulazu i izlazu iz zemlje, trenutno nema većih zadržavanja - navedeno je u saopštenju Biroa za saradnju sa medijima MUP-a...Kako je prethodno jutros saopštio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.