Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jan.2016, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na graničnim prelazima Batrovci i Šid formirane kolone teretnih vozila

Na graničnim prelazima Batrovci i Šid, prema Hrvatskoj, došlo je do formiranja kolone teretnih vozila zbog pada kompjuterskog sistema na hrvatskoj strani, a potom i usporenog rada kompjuterskog sistema na srbijanskoj, saopštila je danas Uprava carina Srbije.

Kolona kamiona na izlaznoj strani graničnog prelaza Batrovci trenutno je duga oko šest kilometara i zadržavanje traje oko osam sati, dok se na graničnom prelazu Šid čeka oko četiri sata.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kilometarske kolone na granici s HR, pao sistem

Izvor: B92, 27.Jan.2016

Beograd -- Na graničnm prelazima Batrovci i Šid prema Hrvatskoj formirala se kolona teretnih vozila zbog pada kompjuterskog sistema, saopštili su carinici...Kako se navodi u saopštenju, kolona kamiona na izlaznoj strani graničnog prelaza Batrovci trenutno je duga oko šest kilometara i zadržavanje...

Nastavak na B92...

Otklonjeni problemi na prelazima sa Hrvatskom

Izvor: Beta, 27.Jan.2016

Uprava carina saopštila je danas da su otklonjeni svi tehnički problemi koji su doveli do usporenog rada na graničnim prelazima sa Hrvatskom i da kompjuterski sistem radi na obe strane,  tako da se do kraja dana očekuje normalizacija teretnog saobraćaja.Kako se navodi, kolone vozila na graničnim...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.