Na ekonomske mere možemo odgovoriti, na hrvatsko ludilo nikako

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Na ekonomske mere možemo odgovoriti, na hrvatsko ludilo nikako"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da Srbija neće odgovarati na nove mere hrvatske vlade.

- Na ekonomske mere može da se odgovori merama, na ludilo nikako - istakao je Vučić u izjavi za TV B92.

Premijer je kazao da su građani Hrvatske dobrodošli u Srbiju i da će uvek biti dobrodošli, bez obzira na mere hrvatske vlade.

Vučić je istakao i da ne razume mere hrvatske vlade, dodajući da je mislio da su davno prošla vremena kada je neko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ulazio u autobus i probirao putnike, terao ih da napuštaju vozilo zato što imaju neki pasoš.

Nijedan hrvatski građanin, naglasio je, neće biti zaustavljan.

- Mi na nove mere nemamo odgovor - ponovio je Vučić i dodao da ovako kako se ponaša Hrvatska, niko u Evropi ne radi.

Vučić je kazao da je razgovarao sa jednim od najtešnjih saradnika nemačke kancelarke Angele Merkel, Elmarom Brokom, koji je nedvosmisleno rekao pred hrvatskim predstavnicima da je krivica isključivo na hrvatskoj vladi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.