Na delu je notorni urbanistički populizam

Izvor: Danas, 22.Okt.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na delu je notorni urbanistički populizam

Šesta tribina Foruma pisaca (FP) i Građanskog demokratskog foruma (GDF) posvećena je "opsadi Beograda", gradu kroz koji se, kako je rekao Zoran Vuletić, odbornik u Skupštini Grada i predsednik Izvršnog odbora GDF, poslednjih godinu i po dana naročito teško prolazi. Članak Na delu je notorni urbanistički populizam se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: IMR rasparčan zbog koruptivnih kombinacija

Izvor: Danas, 22.Okt.2019

Odbornička grupa Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda upozorava vlast da će odgovorni morati da snose posledice zbog prodaje u bescenje imovine nekadašnjeg giganta IMR-a, u beogradskoj opštini Rakovica, izjavio je danas šef te odborničke grupe i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović. Članak...

Nastavak na Danas...

Čović: Budžet Zvezde je 8,3 miliona evra, sve se slaže knjigovodstveno

Izvor: Danas, 22.Okt.2019

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je danas da je budžet košarkaškog kluba za ovu godinu 8,3 miliona evra. Članak Čović: Budžet Zvezde je 8,3 miliona evra, sve se slaže knjigovodstveno se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.