Na budžetu najviše mesta na Učiteljskom

Izvor: Blic, 20.Avg.2013, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na budžetu najviše mesta na Učiteljskom

Drugi upisni rok na fakultetima državnih univerziteta počinje 2. septembra i trajaće do 20. septembra, a najviše budžetskih mesta ostalo je za učitelje i mašince. Klikni za uvećanje (+)

U Beogradu je ostalo 540 mesta, u Novom Sadu 1.411 mesta, u Kragujevcu 367 mesta, Nišu 991, a na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru ostalo je 213 mesta.

Svi koji nisu uspeli da se upišu u prvom krugu svoju šansu dobiće od 2. septembra kada počinje drugi upisni rok. Prijavljivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kandidata prema upisnom kalendaru trajaće 2. i 3. septembra, polaganje prijemnih ispita 4, 5. i 6. septembra, preliminarne i konačne rang-liste biće objavljene od 7. do 13. septembra, a brucoši će morati da budu upisani najkasnije do 20. septembra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.