Na Tesli podignuta najveća srpska zastava (FOTO)

Izvor: Mondo, 14.Nov.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na "Tesli" podignuta najveća srpska zastava (FOTO)

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" podignuta je najveća državna zastava Srbije, veličine 72 metra kvadratna.

"Kao kapija Beograda i Srbije, aerodrom se pridružio inicijativi države da oživiti kult zastave. I kao što možete videti zastava je impozantna, veličine 72 kvadratna metra na jarbolu visine 25 metara", izjavila je izvršna direktorka aerodroma Senka Jelenković.

Zastava je veličine 12 puta šest metara.

Zastava iste veličine podignuta je danas na tri lokacije na aerodromu: u blizini aerodromske zgrade - preko puta tornja aerodromske kontrole letenja, zatim preko puta robno carinskog magacina i u blizini piste.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na "Tesli" podignuta najveća srpska zastava FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 14.Nov.2018

Beograd -- Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" podignuta je najveća državna zastava Srbije, veličine 72 metra kvadratna..."Kao kapija Beograda i Srbije, aerodrom se pridružio inicijativi države da oživiti kult zastave. I kao što možete videti, zastava je impozantna, veličine 72 kvadratna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.