Na aukciji naočare Pola Vokera koje je nosio na dan pogibije

Izvor: Blic, 15.Mar.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na aukciji naočare Pola Vokera koje je nosio na dan pogibije

Glumac Pol Voker nosio je naočare u trenutku nesreće u kojoj je izgubio život, a jedan od očevidaca nesreće odlučio je da ih proda na morbidnoj aukciji.

Na istoj aukciji našli su se i delovi automobila i aparat za gašenje požara. Vlasnik ovih predmeta objasnio je da se našao na mestu nesreće i pokušao da pomogne glumcu. Iako ga je policija oterala, kasnije se vratio i skupio ostatke koje sada prodaje.

Iako su se slični pokušaji lešinarenja našli na udaru kritike, to neke ljude očito nije obeshrabrilo, a naočare su već postigle cenu od gotovo 1.000 dolara.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na aukciji naočare Pola Vokera koje je nosio na dan pogibije

Izvor: Dzungla.org, 15.Mar.2014

Glumac Pol Voker nosio je naočare u trenutku nesreće u kojoj je izgubio život, a jedan od očevidaca nesreće odlučio je da ih proda na morbidnoj aukciji. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Naočare koje je Pol Voker nosio u trenutku nesreće prodaju se na aukciji za 1.000 dolara!

Izvor: Svet plus, 15.Mar.2014

Pol Voker koji je tragično stradao u saobraćajnoj nesreći krajem prošle godine postao je sve korišćeniji način za zaradu, pa će se sad na aukciji naći i njegove naočare.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.