Na aukciji Nobelova medalja i stolica Džona Kenedija

Izvor: N1 televizija, 22.Sep.2017, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na aukciji Nobelova medalja i stolica Džona Kenedija

Nobelova medalja, stolica za ljuljanje koju je naručio Džon F. Kenedi i suvenir sa venčanja Donalda i Melanije Tramp, biće među predmetima ponuđenim na aukciji u Los Anđelesu ove jeseni.

Ponuđači će moći da se nadmeću za Nobelovu medalju za hemiju koju su 1956. dobili Rus Nikolaj Semjonov i Britanac Siril Hinšelvud.

Ljubitelji američkih predsednika bi mogli biti zainteresovani za repliku Kenedijeve stolice za ljuljanje, koju je Džon Kenedi naručio kao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << poklon, kao i za malu tortu-suvenir sa venčanja sadašnjeg predsednika Donalda Trampa i prve dame Melanije iz 2005.

Ponuđeni će biti i predmeti zvezda poput Merilin Monro, Džudi Garland i Grejs Keli.

Aukcijska kuće Julien's Auctions saopštila je da će aukcija pod nazivom "Ikone i idoli: Holivud i drugo" biti održana 17. novembra.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.