Na Sigetu Outkast, Manic Street Preachers i The 1975

Izvor: Blic, 15.Apr.2014, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na "Sigetu" Outkast, Manic Street Preachers i The 1975

Na konferenciji Siget festivala potvđeno je da su novi izvođači Outkast, Manic Street Preachers i The 1975. Oni će se pridružiti već jakom programu koji čine Queens of the Stone Age, The Prodigy, Macklemore, Imagine Dragons, Bastille, Skrillex, Placebo, Lily Allen i Kooks. Za zvanično otvaranje festivala zadužen je Deadmau5, dok će Calvin Harris svojim nastupom zatvoriti Main Stage Siget festivala koji se ove godine održava od 11. do 18. avgusta u Budimpešti.

- Pravljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kvalitetnog internacionalnog programa je bio veliki izazov poslednjih par godina pošto početkom avgusta mnogi bendovi nastupaju van Evrope i ne mogu da prihvate naš poziv. Došli smo do rešenja da ove godine pomerimo Siget za jednu nedelju kasnije i na taj način se ne sudaramo sa festivalima u SAD-u i Japanu. Taj potez se pokazao uspešnim, jer line-up je već sada odličan. Sa druge strane vredno radimo i na vizuelnom unapređenju festivala kako bi naši posetioci imali kompletan užitak – rekao je Karolj Gerendai, glavni organizator Siget festivala.

Konferencija za novinare otkrila je mnogogobrojne premene u odnosu na prethodne godine. Jedna od najvažnijih je činjenica da je “Nulti” dan imati program interesantan kao i regularni dani, jer pored Deadmau5 nastupiće još i Anti- Flag, Ska -P i Queens of the Stone Age. Pored toga, biće održan još jedan spektakularni parti na glavnoj bini koji će zagrejati publiku za nedelju dana zabave.

Kompletan program možete pogledati na sajtu www.szigetfestival.com.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.