Na Sea Dance festivalu Guetta, Vath, Rundek...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Sea Dance festivalu Guetta, Vath, Rundek...

David Guetta, Sven Vath, Marko Nastić predvode listu izvođača u programu Sea Dance festivala koji će se na plaži Buljarica kod Budve održati od 30. avgusta do 1. septembra, najavljuju organizatori festivala iz Exit tima.

Na Sea Dance dolaze vodeća muzička imena današnjice sa svetske, ali i regionalne scene.

Tokom tri festivalska dana, fanovi iz gotovo celog sveta imaće priliku da uživaju u energičnim nastupima svetskih muzičkih zvezda koje predvodi najuspešniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << muzički producent 21. veka i jedan od najtraženijih muzičkih izvođača, David Guetta.

Skriveni biser jadranske obale, plaža Buljarica u Budvi, ugostiće i autore popularnih hitova vodećeg nemačkog dj-a i producenta Robina Schulza, francusku senzaciju Ofenbach i najtraženiji britanski dens trio Disciples.

Na tirkizni beskraj budvanske plaže Buljarica dolazi i Egzitova spektakularna Dance Arena i njena udarna imena Sven Vath, Richie Hawtin i Gaiser, te cela plejada vodećih regionalnih i domaćih izvođača koju predvode Darko Rundek i Senidah sa najtraženijim reperima regiona Fox, Surreal, Kuku$...

Program besane No Sleep bine da predvode velikani kao što su Recondite, Helena Hauff, Eelke Kleijn, kao i domaća imena Tijana T, Marko Nastić, Darko Milošević i mnogi drugi.

Ogromno interesovanje iz celog sveta vlada za ovogodišnje izdanje najvećeg crnogorskog festivala.

Paket ulaznica za sva tri festivalska dana košta 3.590 dinara, što predstavlja uštedu od 40% u odnosu na finalnu cenu.

U prodaji su i jednodnevne ulaznice koje za prvi i drugi dan iznose svaka po 1.790 dinara, dok je cena za treći dan 2.190 dinara.

Tročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance festival, četvrtu ulaznicu dobiće na poklon.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.