Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2017, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Romaniji pao snijeg

ISTOČNO SARAJEVO - Na romanijskom platou jutros je palo malo snijega, ali su svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije prohodni za saobraćaj, rekao je Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" Dragan Buloščić.

On je istakao da su "Romanijaputevi" spremni za zimsku sezonu, da je prohodnost puteva obezbijeđena, te da se mehanizacija za čišćenje puteva koristi kada padne više od 10 centimetara snijega.

Jutros je na Romaniji izmjereno šest stepeni Celzijusovih.  Snijeg je pao i na planinama Čvrsnici i Bjelašnici.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Na Bjelašnici i Romaniji kod Sarajeva pao snijeg

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Sep.2017

Na Bjelašnici i Romaniji, planinama u okolini Sarajeva, jutros je pao snijeg.  Iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda saopštii su da na Bjelašnici temperatura iznosi 0,7 stepeni Celzijusa.  Na romanijskom platou jutros je palo malo snijega, ali su svi putevi prohodni.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.