Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2023, 10:51

Na Produktnoj berzi prethodne nedelje pao i promet i cene

Poslednju nedelju na Produktnoj berzi obeležio je primetan pad prometa robe a nastavljen je i pad cena svih primarnih poljoprivrednih proizvoda, navodi se u nedeljnom izveštaju ove berze i dodaje da je prometovano 375 tona robe, što je za čak 90 odsto manje nego nedelju dana ranije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na Produktnoj berzi prethodne nedelje pao i promet i cene

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Maj.2023

NOVI SAD – Poslednju nedelju na Produktnoj berzi obeležio je primetan pad prometa robe a nastavljen je i pad cena svih primarnih poljoprivrednih proizvoda, navodi se u nedeljnom izveštaju ove berze i dodaje da je prometovano 375 tona robe, što je za čak 90 odsto manje nego nedelju dana ranije....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.