Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2023, 15:41

Na Produktnoj berzi porastao promet, cene žitarica nastavile da padaju

Nedelju za nama na Produktnoj berzi u Novom Sadu obeležio je rast prometa robe, ali i nastavak pada cena primarnih poljoprivrednih proizvoda, navodi se u nedeljnom izveštaju ove berze i dodaje da je prometovano 3.927 tona robe, što je za 37,6 odsto više u odnosu na prethodnu sedmicu, te da je finansijska vrednost prometovane robe iznosila 118 miliona dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na Produktnoj berzi porastao promet, cene žitarica nastavile da padaju

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Jun.2023

BEOGRAD – Nedelju za nama na Produktnoj berzi u Novom Sadu obeležio je rast prometa robe, ali i nastavak pada cena primarnih poljoprivrednih proizvoda. Navodi se u nedeljnom izveštaju ove berze i dodaje da je prometovano 3.927 tona robe, što je za 37,6 odsto više u odnosu na prethodnu sedmicu....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.