Na Olimpijadi u mentalnoj aritmetici u Beogradu 1.200 učesnika iz 15 zemalja Evrope

Izvor: Danas, 16.Jun.2019, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Olimpijadi u mentalnoj aritmetici u Beogradu 1.200 učesnika iz 15 zemalja Evrope

Na Olimpijadi u mentalnoj aritmetici u Beogradu danas je učestvovalo više od 1.200 dece, uzrasta od četiri do 14 godina, koja su došla iz 15 evropskih zemalja, saopštili su organizatori. Članak Na Olimpijadi u mentalnoj aritmetici u Beogradu 1.200 učesnika iz 15 zemalja Evrope se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Frizbi golf: Sport koji je ujedinio Srbe, Hrvate i Slovence

Izvor: Danas, 16.Jun.2019

BBCU toku je borba da Beograd dobije prvi stalni teren za frizbi golf Građanima zemalja nekadašnje Jugoslavije oduvek je dobro išlo ubacivanje lopte u koš, pa su nedavno u koševe počeli da ubacuju i frizbi… Ali i da međusobno sarađuju. Tiho, u toku je finalna runda trećeg međunarodnog turnira...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.