Na Kupimo.rs popusti na abortus i sahranu?!

Izvor: Mondo, 07.Nov.2012, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na "Kupimo.rs" popusti na abortus i sahranu?!

Neverovatna ponude na sajtu grupne kupovne Kupimo.rs - Prekid trudnoće za samo 18.000 dinara.

Na sajtu Kupimo.rs koji nudi trgovinske usluge preko interneta jedna privatna medicinska ustanova ponudila je uslugu prekida neželjene trudnoće sa popustom i anestezijom?!.

Na sajtu je navedeno da je cena ovog medicinskog zahvata 25.000, ali da je ušteda 7.000 dinara uz popust od 28 odsto. Korisnica "kupimo rs" iskoristila je priliku i ugrabila jedan kupon pa će neželjenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trudnoću prekinuti za 18.000 dinara.

Žene imaju pravo na abortus, ali da li je je u redu da se ovako postiže povećanje prodaje, pitaju se na sajtu "Na dlanu" i navode drugi morbidan primer sa istog sajta za trgovinu, u kome se nudi "Sahrana sa popustom" pogrebnog preduzeća "Život je lep" koje će na onaj svet zainteresovanog ispratiti za samo 18.000 dinara. Sajt Kupi rs, nudi i mogućnost da ovu, kao i druge usluge, poklonite prijatelju.

Kakav bi to samo poklon bio!

(MONDO

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na "Kupimo.rs" popust na abortus i sahranu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2012

Na sajtu za grupnu internet kupovinu pojavio se neverovatna ponuda - popust na abortus!. Ako dovoljan broj žena "kupi" ponudu i ona uspe dobija se popust od 7.000 dinara na prekid trudnoće. ..Ponuda na sajtu Kupimo.rs  ..Jedna privatna klinika ponudila je na sajtu Kupimo.rs prekid trudnoće sa anestezijom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Loš marketing: Abortus sa popustom od 28 odsto ponuđen na sajtu kupimo.rs

Izvor: GdeInvestirati.com, 08.Nov.2012, 10:45

BEOGRAD - “Umesto da abortus platite 25.000, možete prekinuti trudniću i za 18.000 dinara ukoliko odmah kupite kupon sa popustom!” Ova reklama do juče je bila samo jedna od brojnih na sajtu kupimo.rs.

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.