Na Kopaoniku, sezona aktivnog odmora traje cele godine

Izvor: RTS, 27.Sep.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kopaoniku, sezona aktivnog odmora traje cele godine

Na Kopaoniku, najposećenijem ski-centru u Srbiji od turizma se nekad živelo isključivo tokom zime. Danas na ovoj planini sezona traje preko cele godine. Koncept aktivnog odmora i promocija zdravog života pokazali su se kao dobar recept.
Letnja sezona koja je nedavno završena najuspešnija je u poslednjih deset godina, od kada se na Kopaoniku promoviše  aktivan odmor. 

Udruženim snagama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << hotelijeri, skijališta i Nacionalni park pripremili su dovoljno atraktivne i zanimljive sadržaje za boravak na planini mimo skijaške sezone.
"Kopaonik tokom leta širi sadržaj aktivnog odmora", kaže Đorđe Mihajlović iz Avanturističkog centra Kopaonik. "Pešačke i biciklističke ture, rafting, paraglajding, safari, streličarstvo, alpinizam, izviđački kampovi za decu, i još mnogo toga." 
Te vrednosti prepoznali su i domaći gosti i stranci, ističe Slađana Radić (MK rizort, Kopaonik):
"Kopaonik sa svojom očuvanom prirodom i sve više kvalitetnih letnjih sadržaja ima zaista šta da ponudi." 
A što se gostiju tiče, oni su sve brojniji i raspoloženiji za avanturu u prirodi. 
Čist vazduh, priroda, malo poznati predeli, uređene pešačke i biciklističke staze, opuštena atmosfera dovoljan su izazov za beg iz gradske sredine i ustaljeni ritam života.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.