Na Kopaoniku - jedan centimetar prvog snega

Izvor: Beta, 22.Sep.2021, 20:09

Na Kopaoniku - jedan centimetar prvog snega

Na Kopaoniku je danas povremeno padao slab sneg a njegova debljina, na zelenim površinama je oko jedan centimetar, rečeno je večeras agenciji Beta u meteorološkoj stanici na toj planini.Dežurni Miodrag Radovanović je naveo da je to bio prvi ovosezonski sneg i da je povremeno padao od 11.35 do 15.45.Naveo je da se sneg zadržao samo na zelenim površinama i pojedinim krovovima a da ga nema na asfaltu.Prema njegovim rečima, temperatura je tokom dana na Kopaoniku bila minus jedan stepen Celzijusa, a sada je nula stepeni.Rekao je i da je na Kopaoniku trenutno, zbog guste magle smanjena vidljivost na 30 do 50 metara.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Na Kopaoniku - jedan centimetar prvog ovosezonskog snega

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Sep.2021

Na Kopaoniku je danas povremeno padao slab sneg a njegova debljina, na zelenim površinama je oko jedan centimetar, rečeno je večeras agenciji Beta u meteorološkoj stanici na toj planini.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.