Na Jastrepcu pronađen muškarac posle šest dana potrage

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Okt.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Jastrepcu pronađen muškarac posle šest dana potrage

Pripadnici Gorske službe spasavanja Srbije pronašli su danas, posle šest dana potrage, muškarca na planini Jastrebac, saopštila je ta služba.

Muškarac Ž.K. (75) poslednji put je viđen u utorak, a pronađen je 16 kilometara od mesta gde je poslednji put viđen.

Ž.K. je transportovan u medicinsku ustanovu u Prokuplju, gde je ustanovljena malaksalost, usled šestodnevnog lutanja bez hrane i zaklona od hladnoće, navodi se u saopštenju.

U pretrazi terena >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su, pored spasilaca Gorske službe spasavanja Srbije iz stanice Beograd i Kruševac, bili uključeni pripadnici policijske uprave u Prokuplju i radnici JP "Srbijašume".

"Ovom prilikom želimo da napomenemo koliko je važno da informacije o nestalim licima budu upućene na vreme, u najkraćem mogućem roku, jer je to jedini način da pretrage budu dovoljno brze i efikasne", ističe se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Starac danima lutao po Jastrepcu, danas pronađen

Izvor: Mondo, 18.Okt.2015

Pripadnici Gorske službe spasavanja Srbije pronašli su danas, posle šest dana potrage, muškarca na planini Jastrebac, saopštila je ta služba...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Muškarac Ž.K. (75) poslednji put je viđen u utorak, a pronađen je 16 kilometara od mesta gde je poslednji put viđen...Ž.K....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.