Na Horgošu večeras nema gužve

Izvor: Blic, 21.Jul.2013, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu večeras nema gužve

Na graničnom prelazu Horgoš večeras nema dužeg zadržavanja za ulazak u Srbiju iz Mađarske, iako su tokom pre podneva na tom prelazu bile kolone i višečasovana čekanja.

Kako je rečeno Tanjugu u Auto-moto savezu Srbije, na Horgošu se ne čeka duže od 30 minuta, a slična je situacija i na drugim graničnim prelazima za ulazak i izlazak iz Srbije.

Tokom prepodneva na tom prelazu je zbog letnje turističke sezone bila velika gužva i za ulazak u Srbiju čekalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se i tri i po sata.

Iz AMSS savetuju vozačima da, ukoliko planiraju putovanje, prekontrolišu i pripreme svoje vozilo na vreme, kao i da pribave sva obavezna međunarodna dokumenta koja su im potrebna za nesmetani boravak u inostranstvu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema gužve na Horgošu

Izvor: Press, 21.Jul.2013

Kako je rečeno Tanjugu u Auto-moto savezu Srbije, na Horgošu se ne čeka duže od 30 minuta, a slična je situacija i na drugim graničnim prelazima za ulazak i izlazak iz Srbije... Tokom prepodneva na tom prelazu je zbog letnje turističke sezone bila velika gužva i za ulazak u Srbiju čekalo...

Nastavak na Press...

Na Horgošu večeras nema gužve

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jul.2013

Na ovom graničnom prelazu ka Mađarskoj ne čeka se duže od 30 minuta, a slična je situacija i na drugim graničnim prelazima za ulazak i izlazak iz Srbije

Nastavak na Telegraf.rs...

Višesatno čekanje na granici prema Makedoniji

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jul.2013, 10:44

Vranje - Prethodnih dana na graničnom prelazu Preševo stvaraju se haotične gužve prilikom izlaska iz Srbije, a slična situacija biće i u narednom periodu, upozoravaju iz AMSS. Prema rečima dispečerke Automo moto saveza Ivane Dragović, vozila na prelaz granice čekaju i do 90 minuta. –...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.