Na Horgošu se na izlaz iz Srbije čeka dva sata

Izvor: RTS, 03.Sep.2017, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu se na izlaz iz Srbije čeka dva sata

Saobraćaj je u Srbiji ovog jutra slabiji, ali se očekuje da u kasnim poslepodnevnim časovima bude pojačan. Na Horgošu se, na izlazu iz Srbije, čeka oko dva sata.
Prema podacima Uprave granične policije, na izlazu iz Srbije u pravcu ka Mađarskoj, na graničnom prelazu Horgoš putnička vozila čekaju oko 120 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su do 30 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saopštio je AMSS.
U Srbiji je jutros slabiji intezitet saobraćaja i manji broj vozila, ali će u kasnijim popodnevnim i prvim večernjim satima saobraćaj biti pojačan, saopštava AMSS.
Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije" zadržavanja na naplatnim stanicama nisu duža od pet minuta.
Učesnici u saobraćaju se putem portala postavljenih na auto-putevima redovno obaveštavaju o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slabiji intenzitet saobraćaja, na Horgošu se čeka oko 120 minuta

Izvor: Blic, 03.Sep.2017

U Srbiji je saobraćaj slabijeg intenziteta dok će u večernjim časovima biti osetno pojačan, posebno na putevima ka većim gradovima, saopštilu su jutros iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS). Oni su dodslio da moguće padavine mogu da otežaju bezbednost vožnje zbog čega se savetuje oprez i veće...

Nastavak na Blic...

Pojačan saobraćaj, usporena vožnja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2017

Saobraćaj u Srbiji je večeras pojačanog intenziteta na prilaznim putevima većih gradova, što je i karakteristično za kraj vikenda, ali se za sada odvija bez zastoja, međutim sa usporenom vožnjom na prilaznim putevima većih gradova...Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, na naplatnim stanicama...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.