Na Horgošu se čeka dva sata, na Batrovcima 30 minuta

Izvor: RTS, 03.Jan.2020, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu se čeka dva sata, na Batrovcima 30 minuta

Zbog povratka putnika koji su došli u Srbiju za novogodišnje praznike, na najfrekventnijem srpsko-mađarskom prelazu čeka se oko dva sata. Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom čeka se oko 30 minuta. Veće gužve očekuju se tokom vikenda.
Putnici na graničnom prelazu Horgoš čekaju oko dva sata kako bi prešli granicu Srbije i Mađarske.

Kako javlja reporter RTS-a, na prelazu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Horgoš otvoreno je svih šest izlaznih traka, ali protok diktira mađarska strana jer je međuzona potpuno popunjena automobilima, pa se čeka oko dva sata. 
Granični prelaz Horgoš 2 danas je radio samo u pravcu Mađarske. Iz granične policije najavljuju da će tu meru primenjivati i sutra ukoliko bude velik priliv vozila.
Kada je reč o graničnom prelazu Batrovci na izlaz iz Srbije čeka se oko 30 minuta.
Kako javlja reporter RTS-a, granični prelaz Batrovci je, za 24 sata, prošlo oko 30.000 putnika, od toga dve trećine je napustilo Srbiju.
Veće gužve na prelazima očekuju se tokom vikenda. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.