Na Horgošu se čeka dva sata

Izvor: RTS, 31.Jul.2018, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu se čeka dva sata

Na ulazak u Srbiju, na Horgošu, čeka se dva sata, na Batrovcima iz pravca Hrvatske 20 minuta. Na izlasku iz Srbije, ka morima, na Preševu 15 minuta, isto toliko na Gradini. Zadržavanja na Gostunu, ka Crnoj Gori su 30 minuta.
U nekim delovima zemlje tokom dana očekuju se padavine i mokri kolovozi, a prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za sada nema dužih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zadržavanja.
Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja, vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.
U zajedničkoj akciji MUP-a i AMSS-a postavljene su nove veb kamere na najfrekventnijim graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom, Bugarskom i Makedonijom.
Veb kamere, koje u svakom trenutku možete pogledati na internet platformi AMSS-a, prenose potpunu informaciju sa trenutnom slikom o intenzitetu saobraćaja i potrebnim vremenom za prolaz našeg graničnog prelaza.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćaj pojačan, na naplatnim rampama bez zadržavanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2018

Intenzitet saobraćaja večeras je pojačan, pre svega na autoputevima, ali i na ostalim frekventnijim pravcima prvog i drugog reda, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Vanrednih prekida u saobraćaju nema, a prema informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim rampama prolazi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Od Jagodine do Paraćina za tri sata

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2018

Posle kolapsa na granicama i auto-putevima za vikend saobraćaj normalizovan, ali se novi haos očekuje u subotu. Jedina alternativa magistralni put POSLE kolapsa za vikend u ponedeljak se saobraćaj na glavnim saobraćajnicama u Srbiji odvijao bez većih zastoja, a zadržavanja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.